Nick Cave – Mercy on Me majica

100,00 kn
13,27 €

SKU: R1140

100,00 kn
13,27 €

Spol
This option is required
unisex unisex ženski ženski
Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Nick Cave majica s motivom Mercy on Me prema istoimenom biografskom stripu Reinharda Kleista, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Nicholas Edward Cave (r. 22. rujna 1957.) australski je pjevač, tekstopisac, autor, scenarist, skladatelj i povremeni glumac.
Rođen i odrastao u ruralnoj Viktoriji, Cave je studirao umjetnost u Melbourneu prije nego što je krajem 1970-ih predvodio The Birthday Party, jedan od vodećih gradskih post-punk bendova. Nakon dvogodišnjeg obitovanja u Londonu, bend se raspao ubrzo nakon preseljenja u Berlin 1982. godine, a Cave godinu dana kasnije osniva Nick Cave and the Bad Seeds. Većina njihovog ranog materijala smještena je u mitski američki duboki jug, oslanjajući se na spiritualnu tematiku i Delta blues, dok je Caveova zaokupljenost starozavjetnim predodžbama dobra i zla kulminirala u onome što je nazvano njegovom identifikacijskom pjesmom “The Mercy Seat” (1988.), i u njegovom debitantskom romanu And the Ass Saw the Angel (prev. “I magarica ugleda anđela“) iz 1989. godine.
Devedesetih se godina Cave preselio u Sao Paulo i nastavio postizati mainstream uspjehe tišim, glasovirskim baladama, posebno duetom s Kylie Minogue “Where the Wild Roses Grow” (1996.) i “Into My Arms” (1997.). Sa sjedištem u Brightonu, Engleska napisao je scenarij i sa suradnikom Warrenom Ellisom skladao soundtrack za australski Western “The Proposition” (2005.). S Ellisom osniva i garažni rock projekt Grinderman koji u sedam godina postojanja izdaje dva albuma.
2009. godine objavio je svoj drugi roman “The Death of Bunny Munro” (prev. “Smrt Bunnya Munroa“), a 2014. glumio je u polu-dokumentarnom ‘dan u životu’ filmu “20,000 Days on Earth”. Caveovi noviji glazbeni radovi sadrže ambijentalne i elektroničke elemente, kao i sve apstraktnije tekstove, djelomično prožetih tugom zbog smrti sina Arthura 2015. godine, koja je istražena u dokumentarnom filmu “One More Time with Feeling” (2016.) i na najnovijem, 17. studijskom albumu ‘Bad Seedsa’ “Ghosteen” iz 2019. godine.
Nick Cave primljen je u Australian Recording Industry Association Hall of Fame 2007. godine, a 2017. je imenovan časnikom australskog reda (Order of Australia).

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac. Ulaznice nije moguće vratiti ni zamjeniti osim u slučaju službene odgode događaja.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO