Nick Cave: King Ink II

10,50 

Na zalihi

Nick Cave je najuzbudljiviji i najoriginalniji pjesmopisac današnje rock-glazbe.
Njegovi albumi sa sastavom 
The Bad Seeds i nadalje mu pribavljaju široke pohvale i golemu međunarodnu podršku, a poznat je i po nekoliko pojavljivanja na filmu.
Caveov roman 
And the Ass Saw the Angel (I magare vidi anđela) jedan je od najslavnijih književnih prvijenaca i dosad je preve­den na trinaest jezika. Druga zbirka pjesama i proznih tekstova Nicka Cavea obuhvaća razdoblje od njegova silovitog albumaTender Prey do sublimne jednostavnosti The Boalmen’s Call. 
Uz sve Caveove pjesme što ih je u tom razdoblju snimio se sastavom The Bad Seeds, u knjizi ćemo naći još nekoliko nesnimljenih pjesama, baš kao i poneku napisanu za druge umjetnike, te za flmove Wima Wendersa Faraway, So Close! i Until the End of the World.
Kratko razmatranje o filmu kao i ključni esej o jeziku i Bibliji, “I tijelo postade riječ”, spadaju također u inače nedostupne materijale. Deset godina nakon prve zbirke Caveove lirike nazvane King Ink, pred nama je drugi dio, bitno cjelovitije i trajnije djelo.
Većina rock pjesništva ne zaslužuje zapisivanje, ali Cavove su pjesme bogate poetske kreacije koje žive svoj drugi život na ovim stranicama.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

ISBN

9536234297

Izdavač

Šareni dućan

Autor

Nick Cave

Godina izdanja

1997.

Jezik

Hrvatski

Uvez

Meki

Vrsta djela

Zbirka pjesama

Broj stranica

184