Nenad Ninčević: 30 pjesama (notni zapisi + CD)

6,90 

Na zalihi

.“…Kao jako mali, s pet godina, naučio je čitati i pisati (bistro dijete, nema što, a i mama mu je bila učiteljica), do tinejdžerske dobi pročitao je sve, od “Plamenih inkvizitora” do “Braće Karamazovih” (i, naravno, Jesenjina!), napisao prve pjesme, između ostalog i onu “Kada umrem darujte me darom, stavite me u grob sa gitarom” (eto, malog Jesenjina!), istodobno getoizirani Vlaj (njegovi su iz Ogorja, kao i preci u novije vrijeme partnera mu Gorana Karana, pa Matka Jelavića, Branka Bulića Bule, Tome Bebića, Pere Gotovca: očito daroviti sui generis!) čeličio se u suživotu s gradskim mangupima, tragove čega ćemo susretati u nekoj vrsti vlastite mu “poetizacije huliganstva” (evo opet, onog Rusa, reče netko, sa seoskom dušom gradskoga huligana). Gitara će mu se ukazati kao putokaz letu među zvijezde, …

…zamišljena poglavito kao skladateljski portfolio, u slučaju Nenada Ninčevića trpi, jer neki od najvećih hitova zahvaljuju svoje mjesto u hrvatskom pop-panteonu barem jednako riječima koliko i muzici”

(iz uvodnog teksta Siniše Škarice)

ODABRANE PJESME:

1. Ajda, ajda, opajda
2. Ako to se zove ljubav
3. Arrivederci signorina
4. Blago onom tko te ima
5. Čovjek od leda
6. Ćaćine riči (Evo mene moji judi)
7. Da je meni s tobom kroz pasike
8. Dalmatinac
9. Dalmatino
10. Dalmacijo, sve ti cvitalo
11. Dok gitara svira
12. Jedina
13. Kad žena zavoli
14. Kada pjevam suze teku
15. Kazna mi je što te ljubim
16. Krila leptira
17. Lagala nas mala
18. Mama, adio
19. Mirno spavaj, ružo moja
20. Nasloni glavu na moje rame
21. Ne bojim se drugova tvoga frajera
22. Nije u šoldima sve
23. Noć je počela
24. Oko moje sanjivo
25. Opusti se i uživaj
26. Sićaš li se, lungomare
27. Stvari lagane
28. The Jogi Song
29. Ti me izluđuješ
30. Vozio sam cijelu noć

U ediciji “Zabavne melodije” Hrvatskog društva skladatelja od 60-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća objavljene su desetine notnih zbirki sa stotinama skladbi, a nakon četvrt stoljeća mirovanja, HDS i Cantus d.o.o. ponovno su pokrenuli ovu ediciju.

Dosadašnja izdanja:
Đorđe Novković
Nikica Kalogjera
Arsen Dedić.Đelo Jusić
Zrinko Tutić
Tonči Huljić
Rajko Dujmić.Zdenko Runjić
Miroslav Škoro
Nenad Ninčević
Husein Hasanefendić Hus
Jasenko Houra
Neno Belan
Zlatan Stipišić Gibonni
Alka Vuica
Miroslav Rus

______________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj stranica

74

Uvez

Meki

Vrsta djela

Notni zapisi

Jezik

Hrvatski

Godina izdanja

2017.

ISBN

9790801349019

Izdavač

Cantus

Autor

Nenad Ninčević

IZDVOJENO