Naša kuća u plamenu – Naša borba protiv klimatskih promjena

99,00 Kn

“Naša kuća u plamenu” knjiga je o jednoj obitelji koja se sa svojom osobnom krizom nosi tako što se počinje baviti jednom još većom krizom – krizom našeg planeta.

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Greti je bilo tek osam godina kada je pogledala dokumentarac o klimatskoj krizi i upitala se kako to da o tome nitko ne govori.
Kako političari i odrasli općenito mogu govoriti o bilo čemu drugome ako je to jedino važno?
Počinje proučavati klimatsku krizu i način na koji se o njoj govori u medijima.
Navela je roditelje da promijene način življenja i majku da napusti posao jer je zbog njega morala često putovati zrakoplovom.
Bio je to prvi znak Gretine snažne volje i moći uvjeravanja.
Zatim je odlučila pokušati uvjeriti i nas da se pokrenemo već danas, a ne sutra.

 

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO