My Chemical Romance – Killjoys Pinup majica

149,00 kn
19,78 €

SKU: 001047

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

149,00 kn
19,78 €

Veličina
This option is required
S M L XL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna My Chemical Romance majica s motivom Killjoys Pinup, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

My Chemical Romance je američki rock sastav iz Newarka, New Jersey. Trenutnu postavu benda čine glavni vokal Gerard Way, glavni gitarist Ray Toro, ritam gitarist Frank Iero i basist Mikey Way. Smatraju se jednom od najutjecajnijih rock grupa 2000-ih i glavnom skupinom u pop punk i emo žanrovima, unatoč tome što je bend odbacio potonju etiketu. 12. rujna 2001. Band su osnovali Gerard, Mikey, Toro i bubnjar Matt Pelissier (kasnije im se pridružio Iero), band je potpisao ugovor s Eyeball Recordsom i izdao svoj debi album, I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love, u 2002. Sljedeće su godine potpisali ugovor s Reprise Recordsom i objavili svoj prvijenac za veliku izdavačku kuću, Three Cheers for Sweet Revenge 2004. Ubrzo nakon izlaska albuma, Pelissiera je zamijenio Bob Bryar. Album je bio komercijalni uspjeh, a više od godinu dana kasnije dostigao je platinasti status.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO