Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 59 rezultata
Kategorije

Mrletov picoper

59,00 Kn

Mrletov picoper je handmade suvenirski sapun u čiju je bazu dodano mirisno ulje nerolija.

Neroli je drevni erotski miris u službi zavođenja. On olakšava komunikaciju i pobuđuje osjet zadovoljstva. Ponaša se kao afrodizijak.

Na zalihi

Opis

Mrletov picoper je handmade suvenirski sapun u čiju je bazu dodano mirisno ulje nerolija. A neroli je drevni erotski miris u službi zavođenja. On olakšava komunikaciju i pobuđuje osjet zadovoljstva. Ponaša se kao afrodizijak. (izvor Centar zdravlja)

A sapun  je napravljen od glicerinske baza (vegan friendly), bez SLS-a (sulfata). Ne isušuje kožu nego ju dodatno vlaži (hidratizira).

Damir Martinović Mrle iz grupe Let3 jedno je najprepoznatljivih lica na hrvatskoj rock sceni u suradnji s Bubble Trouble Sapunima i Rockmarkom predstavlja suvenirski sapun Picoper namijenjen damama, ženama i djevojkama.

Sastav sapuna: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium, Pentetate, Tetrasodium Etidronate, mirisno ulje neroli, boja
_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO