Motley Crue – Rose & Dagger torba

15,79 

Motley Crue – Rose torbica za nošenje preko ramena, s tri pretinca i podesivim remenom. Materijal 100% poliester, dimenzije 23 x 18 cm.

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Motley Crue – Rose torba za nošenje preko ramena, s tri pretinca i podesivim remenom. Materijal 100% poliester, dimenzije 23 x 18 cm.

Motley Crue je američki heavy metal sastav koji su u Los Angelesu 1981. godine osnovali basist Nikki Sixx, bubnjar Tommy Lee, gitarist Mick Mars i pjevač Vince Neil.
Nakon hard rock i heavy metal izričaja na prva dva albuma, “Too Fast for Love” (1981.) i “Shout at the Devil” (1983.), trećim albumom “Theatre of Pain” (1985.) bend se pridružio prvom valu glam metala. Drugu polovinu 80-ih bend bilježi rast popularnosti albumima “Girls, Girls, Girls” (1987.) i “Dr. Feelgood” (1989.), ali i borbu članova s ovisnošću, dok su u devedesetima učestala previranja unutar grupe i promjene u sastavu.
Posljednji studijski album, “Saints of Los Angeles”, izdan je 24. lipnja 2008., a 22. ožujka 2019. bend je objavio četiri nove pjesme na soundtracku za Netflixov biografski dokumentarac “The Dirt”, temeljen na istoimenoj autobiografiji grupe, ‘best-selleru’ New York Timesa.
Mötley Crüe prodao je preko 100 milijuna albuma širom svijeta, a 2006. godine dobili su zvijezdu na Hollywood Walk of Fame.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Dimenzija

23 x 18 cm

Materijal

Pretinci

3 pretinca

IZDVOJENO