Miroslav Dimić: Mi Nismo Više Klinci

12,00 
90,41 kn

Na zalihi

Opis

Miroslav Dimić: Mi nismo više klinci je jedinstven glazbeno edukativni roman namijenjen djeci u dobi od pet do petnaest godina. Priča romana zanimljiva je i prihvatljiva je za svu djecu svijeta.
Djeca Poprock škole su ujedno i glavni protagonisti ovog romana. Vrhunske ilustracije koje su nastale u Art studiju designera Dinka Doringa u Green scrin tehnici prate radnju ove zanimljive priče.

Sve to, je itekako dobra pretpostavka da će ovaj roman pronaći svoje mjesto u dječjim bibliotekama širom Republike Hrvatske, ali vrlo vjerojatno i van granica naše Države, s obzirom da je preveden i na Engleski jezik.

Na zadnjoj stranici omota nalazi se Q Cod koji nas vodi na objavljeni spot i singl “Mi nismo više klinci” kojeg je objavila naša najveća izdavačka kuća Croatia Records.

Kako se radi o najmlađoj populaciji koji hoće i žele kroz igru naučiti i svirati, roman smo upotpunili sa kratkim edukativnim prilozima o instrumentima, njihovoj povijesti, te o nekolicini poznatih svjetskih glazbenika koji su zaslužni za razvoj i popularizaciju bluesa i rocka u svijetu.

Autor romana: Miroslav Miro Dimić

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO