Mira Furlan: Voli me više od svega na svijetu (tvrdi uvez)

33,05 
249,02 kn

Na zalihi

Opis

Mira Furlan je bila najveća filmska i kazališna diva ovih prostora, a njezin život bio je više od života: prepun uzbuđenja, veličanstvenih uspjeha, padova, ljubavi i izdaja.

Autobiografija Mire Furlan na impozantnih 625 stranica čita se kao roman. Glumica ju je napisala na engleskom jeziku, a izvornik “Love Me More than Anything in the World” je konačno preveden na hrvatski.

Autobiografija Mire Furlan čita se kao roman. U njoj slavna glumica ništa ne izostavlja i ne štedi nikoga, a ponajmanje sebe. “Voli me više od svega na svijetu” je knjiga koja s puno sentimenta i osjećaja, a uvijek beskompromisno, s mnogo suza i smijeha, evocira ne samo Miru Furlan nego i cijeli jedan svijet.

________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac. Ulaznice nije moguće vratiti ni zamjeniti osim u slučaju službene odgode događaja.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO