Ministranti – Rock je mrtav (Red LP)

20,00 

Rock je mrtav, živio rock!

Na zalihi

Ministranti – Rock je mrtav LP – Ministranti su riječki bend koji je nastao u vrijeme društvene i medijske histerije oko lockdowna te potpune društvene i medijske rezignacije oko rock’n’roll glazbe.

Predvođeni Draženom Baljkom – gitarom Leta 3, Robertom Šušom za mikrofonom, Vedranom Vučkovićem na bas gitari i Voljenom Korićem na bubnjevima, samoprozvali su se Ministranti i od tad tvrdoglavo služe rock’n’rollu.

Iz garaže su izašli sa singlom “Rock je mrtav” i kod dijela javnosti izazvali više zbunjenosti nego filmovi “Inception” i “Tenet” zajedno. “Zašto oni govore protiv rock’n’rolla, a sviraju ga”, pitali su se oni najbistriji među njima, a legenda kaže da je gif Johna Travolte nastao upravo zbog ove pjesme. Da im je samo minuta dovoljna da promijene svije(s)t objasnili su drugim singlom “Minuta” koji opisuje neke od gore navedenih.

U međuvremenu su objavili i live izvedbe pjesama u sklopu hvaljenog koncertnog serijala “Izvanredne sjednice” snimljenih na začudnoj lokaciji Baptističke crkve u Rijeci.

Sada donose deset pjesama na albumu prvijencu “Rock je mrtav”. Glazbu i tekstove albuma potpisuje Dražen Baljak, osim u pjesmi “Minuta” čiji je autor glazbe Vedran Vučković, dok su aranžmani djelo cijelog benda.

Ima li na albumu ironijskog odmaka ili nema glazbenog pomaka odlučit će javnost i kritika. Ministranti su pak odlučili kako im je ovo vjerojatno najbolji album koji su do sada izdali.

“Radio da vrti, vjuovi da lete, miljoni, euri, dolari pravi je razlog zašto smo se odlučili surađivati s ovim bendom. Pustili smo sve i spremili smo se za promociju novog albuma.

Ovo je bend koji će ti objasniti kada je vrijeme da se glava podigne i kako da ljubav ti da dok šifre se ne razriješe. A osim kvalitetne glazbe i vratiti te osnovama; kako s prirodom disati, zemlji se vratiti, glasno se smijati.
Zabavno i poučno, nama dovoljno”, mudro je zborio Mudri Brk.

Izvanredni diskograf je samo kratko dodao kako se zbog benda i albuma svi osjećaju u najmanju ruku – izvanredno.

Popis pjesama:
Rock je mrtav 4:01
Minuta 3:36
Zanemariva blamaža 3:20
Nigdjesvijet 2:46
Probudi se 3:20
Indija 6:00
Kako da… 3:25
Mudri pauče 3:32
Kaže da vidi 4:17
Čak i mi (Zebra) 4:46

_________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Mudri Brk

Godina izlaska

2022.

IZDVOJENO