Milina arka Crodiseja 2022. (lutkovnica za odrasle – tvrdi uvez)

18,00 
135,62 kn

Sve Miline lutke koje ste imali prilike gledati na izložbama i televizijama sad su stale u Milinu arku
spremne za evakuaciju u vaše ruke!

Na zalihi

Opis

Milina arka Crodiseja 2022. – Nakon sjajne slikovnice „Majstorica Nola popravlja tatu“ u kojoj je Mila olutkarila sve od prve doposljednje stranice a pritom pokazavši kako se iz ničega
reciklažom i ingenioznim rješenjima može stvoriti nova vrijednost, autorski tim Šesto/Lončar realizirao je slikovnicu lutkovnicu za odrasle Milina arka Crodiseja 2022., u kojoj tekst prati stotinjak lutaka Mile Lončar.

Lutke su to javnih osoba iz Hrvatske i svijeta, a koje u međusobnim sučeljavanjima govore o Hrvatskoj i svijetu, ljudima općenito a ponajviše moralnom stanju svijeta i ljudskog roda danas.

Lutke Mile Lončar obišle su cijelu Hrvatsku kroz izložbe u knjižnicama i galerijama, te su sada ukoričene kao vrijedno djelo ove posebne i svestrane autorice.

O Mili
Rođena je u Osijeku 1980. gdje i danas živi. Završila je Školu primijenjenih umjetnosti, a kreativni rad u različitim medijima i tehnikama oduvijek su dio njezine osobnosti. Mila reciklira tekstil,
izrađuje kolaže od različitih materijala, crta, slika, modelira.

Na radnome mjestu u Mit dizajn studiju okružena je kreativcima, što je veliki plus i za njezinu „avanturu“ s karikaturama.

Godine 2019. postaje članicom Hrvatskog društva karikaturista. Olutkarila je i ilustrirala slikovnicu „Majstorica Nola popravlja tatu“ Silvije Šesto i potom kreirala više od 100 lutaka hrvatskih i
svjetskih javnih osoba ukoričenih u Crodiseji 22.

U slobodno vrijeme stvara kreativni nered i reže prijateljima majice jer joj baš takav uzorak materijala treba za novi projekt.

Malo je dijete zarobljeno u nekoj velikoj ženi.

O Silviji
Obožava raditi s Milom kao umjetnicom i družiti se s njom kao čovječicom.

___________________________________________________________________________________


Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO