Mikroportreti

6,64 

Na zalihi

Opis

Gotovac kao da je u stihovima sažeo cijelu jednu epohu hrvatskoga glazbenog stvaralaštva – osobito područje popularne glazbe – zapisao duh te epohe, iscrtavajući likove koji su stvarali njezin sadržaj, ne samo toplinom prijatelja nego i slikovito stihom, opisujući poneku tipičnu karakternu crtu cijele plejade osoba, stvaralaca koji su obilježili njegovo doba glazbe.
Pitko, vješto i duhovito Gotovac odaje počast svojem glazbenom vremenu, a pripadnici toga vremena nisu samo prijatelji, oni su i sudionici koji su svoj stvaralački trag – svatko po svojoj mjeri – ugradili u zanimljivu i dinamičnu sliku glazbenih događaja velikog dijela 20. stoljeća, a dijelom i početka 21.
Jedan drugi Gotovac, pjesnik Vlado Gotovac, kazao bi da su „pjesnici svijetu potrebni da bi trajao“ i „da su najveće stvari rođene iz pjesme“. 
Stvaralaštvo Pere Gotovca svjedoči da je to istina
– Erika Krpan, isječak iz Predgovora

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.