Michael Jackson – Između čarolije i ludosti

109,00 kn
14,47 €

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Michael Jackson – Između čarolije i ludosti – Novinar i pisac J. Randy Taraborrelli istraživao je život Michaela Jacksona više od 30 godina, napravio je stotinjak intervjua s Jacksonu bliskim osobama, ali i ono što je najvažnije – razgovarao je više puta i s preminulim kraljem popa kojeg je upoznao na nastupu s “Jackson 5” u Philadelphiji, davne 1970. godine.
Rezultat svega je bogata i dokumentaristički ispričana biografija “Michael Jackson – Između čarolije i ludosti“.
“Što taj mladić čini svojem licu?” “Je li heteroseksualac? Ili aseksualan?” “Što je s Lisom Marie Presley i Debbie Rowe, tajnovitim bivšim suprugama?” “Zašto ne vidi što mu se događa?” “Kako doživljava samog sebe?” – to su samo neka od pitanja vezana uz Michaela Jacksona na koje je autor tražio odgovore.
“Kao novinar i čest kroničar Michaelova života, morao sam si nekako objasniti što se zbivalo i spojiti djeliće slagalice novog Michaela i onog kojeg sam poznavao u prošlosti. Zahvaljujući našim mnogim susretima, iz prve ruke mogu govoriti o njegovim reakcijama na ono što se odvijalo u njegovom životu i karijeri”, ističe autor u prologu knjige napominjući kako mu je Jackson u jednom intervjuu davne 1978. godine rekao kako svatko ima “duboke, mračne tajne” i da mu neke ne želi otkriti.
Tu rečenicu, kaže, nikada nije zaboravio, a tajni otkrivenih i neotkrivenih gomila se čak i nakon tragične Jacksonove smrti.
Unatoč svemu što povezujemo s preminulim kraljem popa, ova knjiga pokazuje kako je unatoč burnom Jacksonovu životu, njegov glas postao i ostao prepoznatljiv, pokreti autentični i specifični, a trag koji je ostavio na mnoge naraštaje zabavljača neizbrisiv.
_______________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.