Metallica – Justice For All; istina o bendu

13,50 
101,72 kn

Na zalihi

Opis

Biografija “Metallica – And Justice for All” govori o mitologizaciji samog benda među  fanovima, ali isto tako i o mitologizaciji cjelokupne thrash metal i heavy metal scene.

Pritom autor jasno daje do znanja da je Metallicina karijera itekako dala povoda nastanku svih mitova, od kojih nijedan nije potpuno neutemeljen u stvarnosti, kao što biva sa svim dugo pamtljivim pričama.

Dapače, ako itko pokuša trijezno sagledati posljedice misteriozne smrti genijalnog basiste Cliffa Burtona, koji je svojim kompozicijama doslovce izdigao Metallicu do statusa kultnog metal benda, shvatit će da je daljnja

Metallicina karijera, a to podrazumijeva i najprodavanije albume i rasprodane svjetske turneje, zapravo fatalna agonija životne ironije koja iz preostalih članova benda neprestano crpi inspiraciju za nove pjesme.

Knjiga Joela McIvera sadrži dragocjen pregled američke i europske heavy metal scene osamdesetih i devedesetih godina, nastao na temelju opsežnog istraživanja i intervjuima s mnoštvom glazbenika i producenata koji su tijekom 25 godina radili ili imali doticaj s Metallicom.

———————-

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO