Megadeth – Countdown to Extinction puzzle (500 kom)

19,78 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Originalne Megadeth – Countdown to Extinction puzzle od 500 komada. Dimenzije složenog motiva 40 x 40 cm.

Megadeth je američki thrash metal sastav osnovan u Los Angelesu 1983. od strane pjevača/gitarista Davea Mustainea. Poznati po svojim tehnički složenim gitarističkim radovima i muziciranju, Megadeth je jedan od “velike četvorke” američkog thrash metala, zajedno s MetallicomAnthraxom i Slayerom, odgovornim za razvoj i popularizaciju žanra. Njihova glazba sadrži složene aranžmane i brze ritam sekcije, dvostruke gitare i lirske teme rata, politike, vjere, smrti i osobnih odnosa. Godine 1985. Megadeth je objavio svoj debitantski album, Killing Is My Business… and Business Is Good!, za nezavisnu diskografsku kuću Combat Records. Privukao je pozornost većih izdavača, što je dovelo do toga da Megadeth potpiše ugovor s Capitol Recordsom. Njihov prvi album velike izdavačke kuće, Peace Sells… but Who’s Buying?, objavljen je 1986. i bio je veliki hit na underground metal sceni. Problemi članova benda sa drogom i osobni sporovi donijeli su Megadethu negativan publicitet tijekom kasnih 1980-ih.

________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj komada

500

Dimenzija

40 x 40 cm

IZDVOJENO