Mate Mišo Kovač – Dalmacijo, pismo stara

19,91 

Na zalihi

Fotomonografija Mate Mišo Kovač – Dalmacijo, pismo stara povodom njegova 80. rođendana obuhvaća razdoblje s početka karijere s kraja 60-tih do današnjih dana, uz dosad rijetko viđene fotografije.

Mišo je, od svoje prve snimljene ploče 1964. pa do danas, snimio ukupno 38 albuma i prodao više od 20 milijuna primjeraka nosača zvuka, postavši tako apsolutnim vladarem hrvatske glazbene scene i jednom od najvećih naših zvijezda na jugoistoku Europe.Mate Mišo Kovač pet je puta proglašavan pjevačem godine, a 1989. mu je pripala i titula osobe godine u bivšoj državi. Koliko je bio popularan, govori činjenica da su Mati Miši Kovaču tijekom života inozemni obožavatelji često zahvaljivali jer su slušajući njegove pjesme uspjeli naučiti hrvatski jezik!

Stanko Karaman umirovljeni je fotoreporter Slobodne Dalmacije i jedan od najvjernijih Mišinih medijskih pratitelja kroz njegovu iznimno plodnu karijeru koja traje više od pola stoljeća. Karamanove fotografije s koncerata brkatog Šibenčanina uz čije se ime obavezno lijepi prefiks legenda, svjedoče o vremenu kad je mladi Mišo harao pozornicama diljem Europe i kitio se najprestižnijim nagradama. Osim kao fotoreporter dugo je radio i kao novinar, pa je vješto opisao kako se Kovač probijao na estradi i tko mu je sve u tome i na koji način pomogao, ali i odnemogao, plašeći ga se kao konkurenta kojeg je po glasovnim mogućnostima i srčanim nastupima nemoguće nadmašiti.

Ova monografija mogla bi postati poput relikvije u kućama Dalmatinaca kao i svih onih diljem svijeta koji u Kovaču prepoznaju kamen i more, jer s Mišinim se pjesmama rađa i odlazi, one se pjevaju zajedno s njim od prvog takta do zadnjeg bisa.

————————-

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Stanko Karaman

ISBN

9789533002392

Izdavač

Slobodna Dalmacija

Godina izdanja

2021.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

200

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Monografija

IZDVOJENO