Mašinko – Pozovite Rapsode (Regular Black LP)

23,90 

Samo 1 komada na zalihi

Mašinko – Pozovite Rapsode – LP – Novo izdanje Mašinka dostupno je na LP-u, CD-u kao i svim digitalnim kanalima.

Glazbu i aranžman pjesama potpisuje čitav bend, dok su tekstove napisali Marin Šulentić, Srđan Grbić, Andrija Ražnatović i Petar Predrag.

“Pozovite rapsode” snimali su Mark Mrakovčić i Leonard Klaić, koji potpisuje miks i master te skupa s bendom i produkciju.

Mašinko – Pozovite Rapsode stiže tri godine nakon posljednjeg “Danas ću, sutra ću”. Ako je suditi po prvim reakcijama, “odmjereni, ubojiti i precizni, odlični punk” nastavlja u svom revijalnom tonu.

Novim pjesmama nastavljaju niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

Popis pjesama:

A1 Kod Veselog Ksenofonta
A2 Sitne Duše
A3 Noć s Petka Na Nedjelju
A4 Na Ramenima Divova
A5 Ono što Si Ostavio
A6 Preko Zidova
A7 Uzalud

B1 Obilje
B2 Skoro Pa Nešto
B3 Džingis Kan
B4 Život Tombola
B5 Pozovite Rapsode
B6 Odlazim Iz Grada
B7 Jedna Morska Kakvu Žera Napiše Za Svaki Album Crvene Jabuke

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Dostava zvuka – Dirty Old Label

Godina izlaska

2023.

IZDVOJENO