Marilyn Manson – Green Logo kapa

17,90 

Samo 1 komada na zalihi

Originalna Marilyn Manson – Green Logo kapa šilterica, univerzalna veličina, u crnoj boji.

Brian Hugh Warner (rođen 5. siječnja 1969.), poznat profesionalno kao Marilyn Manson , američki je pjevač, tekstopisac, producent ploča, glumac, slikar, književnik i bivši glazbeni novinar. Poznat je po svojoj kontroverznoj scenskoj ličnosti i imidžu kao glavni pjevač istoimenog benda , kojeg je 1989. godine osnovao s gitaristom Daisy Berkowitz , a čiji je i danas jedini stalni član. Kao i ostali članovi osnivači benda, i njegovo je umjetničko ime nastalo kombiniranjem i uspoređivanjem imena dviju suprotstavljenih američkih kulturnih ikona: sex simbol i serijski ubojica ; u Mansonovom slučaju, glumica Marilyn Monroe i kriminalac Charles Manson.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Veličina

Univerzalna / One size

Materijal

IZDVOJENO