Lord of the Rings – Battle For Middle Earth Chess set za šah

65,90 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Lord of the Rings (Gospodar prstenova / LOTR) set za šah sadrži 32 detaljne plastične figure i čvrstu kartonsku šah podlogu. Veličina figura variraju od 5cm do 12cm, a dimenzije ploče su 47cm x 47cm.

A chess set inspired by The Lord of the Rings trilogy, featuring plastic pieces featuring a wealth of characters, on a card playing board.

Lord of the Rings Chess Set Features:
Suitable for children aged 7 years+
Battle for Middle-Earth chess set
Includes 32 finely sculpted pieces
Playing board is 47 x 47 cm (18½ x 18½ in)
Chess pieces measure approx. 5 – 10 cm (2-4 in)
WARNING! Not suitable for children under the age of 36 months. Small parts, choking hazard.

Command the forces of good, led by Galadriel, Aragorn, Frodo and Gandalf the Grey, or wield the forces of evil, including Gollum, the Nazgûl, Saruman, and the Dark Lord Sauron!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

,

Pakiranje

32 figure + podloga

IZDVOJENO