LiverPula – Pula Rock Dossier majica

13,50 
101,72 kn

Izložba LiverPula je priča o rock and rollu, jednom od temelja na kojima počiva urbani identitet Pule.

13,50 
101,72 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna LiverPula majica s motivom Pula Rock Dossier, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje. Ovo je majica s dvostranim motivom, stražnji motiv u galeriji fotografija proizvoda!

Svaka čast starim Rimljanima, najljepšoj obali ili filmskom festivalu, ali prva asocijacija i jedan od najprepoznatljivijih simbola Pule, za mnoge koji su odrastali na prostorima bivše Jugoslavije krajem prošlog stoljeća, i danas su neki od legendarnih pulskih bendova i rock glazba.

Štošta se toga u međuvremenu događalo i grad se polako predao nekim drugačijim ritmovima, no i dalje ćete često čuti mantru “Pula je grad rocka”, no ne više kao konstataciju činjeničnog stanja, već više kao nostalgično romantičarski vapaj nekadašnjih klinaca, danas sve starijih sredovječnih Puljana.

Kako je to nekad bilo, tema je koja se u tim krugovima sve češće pojavljuje u razgovorima, a sjajnu priliku za prisjećanje na te slavne dane kada je rock doslovce bio srce društvenog života Pule je izložba LiveRpula.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine. Alkohol ne šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO