Lego Star Wars: Luke Skywalker’s X-Wing Fighter

63,90 

Pripremite se za uzbudljivi bijeg u lovcu X-wing Lukea Skywalkera! Provjerite je li se odani droid R2-D2 ukrcao, a onda uskočite u kabinu. Uključite motore i lansirajte se u svemir. Prebacite krila u položaj za napad i ispalite iz pucača prema imperijskim brodovima!

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Lego Star Wars: Luke Skywalker’s X-Wing Fighter set za slaganje – Dimenzije složenog motiva 31 x 28 x 8 cm. Sadrži 474 dijelova. Preporučena dob: 9+ godina.

Pripremite se za zapanjujući bijeg iz jarka s kultnim X-Wing Fighterom i Lukeom Skywalkerom! Provjerite je li odani droid R2-D2 na palubi i uskočite u kokpit. Pokrenite motore i poletite u svemir. Prebacite krila u način napada i pucajte iz opružnih pištolja na brodove Imperije. Nakon pobjede slijedi povratak u pobunjeničku bazu na proslavu pobjede!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Dimenzija

38 x 26 x 7 cm

Težina

705g

Broj komada

474

IZDVOJENO