Lego Marvel: Guardians of the Galaxy – Baby Rocket’s Ship

38,90 

Samo 1 komada na zalihi

Lego Marvel: Guardians of the Galaxy – Baby Rocket’s Ship set za slaganje. Dimenzije složenog motiva  26 x 19 x 6 cm. Sadrži 326 dijelova. Preporučena dob: 8+ godina.

Svemirska letjelica iz filma Guardians of the galaxy volume 3 kuće Marvel Studios. LEGO® Marvel Brod malog Rocketa (76254) odvest će djecu na beskrajne maštovite pustolovine. Rocket u svemiru! Složiva igračka replika je svemirskog broda kojim mali Rocket bježi od svojih tvoraca u filmu. Letjelica ima kabinu koja se otvara, podesiv stajni trap i 2 pucača.

Osim figure malog Rocketa u kompletu dolazi i figurica odraslog Rocketa za još više akcije u stilu Čuvara galaksije. Za još digitalne zabave djeca mogu preuzeti aplikaciju LEGO Builder i ući u kreativni svijet u kojem mogu približavati i okretati trodimenzionalne modele, spremati komplete i pratiti napredak.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Dimenzija

26 x 19 x 6 cm

Težina

371g

Broj komada

326

IZDVOJENO