Laurent Garnier: Electrochoc

9,90 
74,59 kn

10,49 € / 79,04 kn (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Electrochoc pripovijeda povijest elektronske glazbe – od rođenja, preko probijanja, do nametanja i planetarnog booma

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Kad se u listopadu 2003. godine u knjižarama pojavilo mjesecima najavljivano djelo s potpisom već legendarnog majstora elektronske glazbe, mediji koji su ga mjesecima najavljivali samo su još pridodali: “Eto, osim što se bez njega više ne može ni zamisliti svaka poštena CD-teka, Garniera odsad možete naći i u svakoj knjižari dostojnoj toga imena!”

Napisan uz podršku znalačkog novinarskog pera Davida Brun-Lamberta, ovaj jedinstveni debitantski uradak naslovom teško da će zbuniti i najneupućenije: Electrochoc pripovijeda povijest elektronske glazbe – od rođenja, preko probijanja, do nametanja i planetarnog booma.

Iskren, dirljiv, uzbudljiv, sugestivan, a prema amblematičnosti vlastita lika gotovo ravnodušan, u djelu koje nipošto nije samo autobiografija, Laurent Garnier vraća se na 15 godina vlastite karijere, u pozadinu – ili u žarište? – geneze rave pokreta. Savršeno dokumentirana i zadivljujuće lako čitljiva pripovijest koja, između ostalog, nastoji razgraditi vječni amalgam techno=ecstasy. I mala podsjetna injekcija za one koji su propustili vlak početkom devedesetih…

Kao vjeran odraz društva, “Electrochoc” je fenomen među čijim akterima ima strastvenih zaljubljenika, poklonika, manijaka, genija i oportunista. Stranicu za stranicom, glazbeno-novinarsko pero uranja nas u hedonizam 80-tih, njegove političke prevrate (pad Zida), policijsku represiju proteklog desetljeća, mafijaška previranja te, prije svega, u groznicu koja svakog vikenda tisuće mladih tjera da se upute izvan grada, u potragu za jedinstvenim, izuzetnim, neponovljivim iskustvom…

Sve je u naslovu – “Electrochoc”. Jer elektronska glazba je doista pošteno prodrmala diskografsku industriju i zauvijek obilježila živote brojnih tridesetogodišnjaka… Autentična, nefrizirana lektira, osebujna bez kićenosti i nostalgična bez patetike, autobiografija u obliku svođenja računa čiji autor/protagonist uporno i dalje radi, unatoč problemima s kralješnicom i oštećenom sluhu…

_________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje. 

IZDVOJENO