Amila Sulejmanović: Ključ bubnja Tama – Memoari Ex-Yu rock pjevačice

22,50 
169,53 kn

“Amila je putovala sa svojim demonima i anđelima dovoljno daleko da bi tamo negdje srela samu sebe . Ovo je knjiga o tome.”
– Goran Bregović

Na zalihi

Opis

“Moja karijera rock pjevačice počela je u Sarajevu 1983. godina kada sam se proslavila pjevajući refren na pjesmi grupe Valentino “Volim te još”.
Popularnost mi je rasla na prostorima bivše Jugoslavije tokom osamdesetih godina kada sam objavila dva albuma u suradnji sa mojim momkom i muzičkim mentorom Goranom Ipetom Ivandićem, legendarnim bubnjarem Bijelog dugmeta. Objavili smo u 1985. album “Kakav Divan Dan” i 1986. album “Igre Slobode”.

Tijekom 1986. pjevala sam bek vokale na albumu Bijelog dugmeta i na turneji “Pljuni i Zapjevaj Moja Jugoslavijio” 1987. godine.

Moja nevjerovatna medijska popularnost nije mi donijela financijsku sigurnost kao ni duševnu zadovoljstvo. Nakon neobjavljenog trećeg albuma “Vukovi i Lisice” i apsolutnog financijskog kraha 1988. preselila sam u London gdje i sada živim. “Ključ bubnja Tama” je moja ljubavna priča o usponima i padovima mlade rock pjevačice u EX YU
Amila Sulejmanović

“Amila je putovala sa svojim demonima i anđelima dovoljno daleko da bi tamo negdje srela samu sebe . Ovo je knjiga o tome.”
Goran Bregović

“Ja i Ipe smo stalno neke pogrešne korake vukli što se tiče muzičke industrije. Jednostavno se nismo snalazili u svemu tome. Tako da je ta moja knjiga ustvari almanah za neke druge, da vide kako ne treba da rade”
– iz intervjua za Radio Cosmo

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan.
U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.