Kalandra + Lili Refrain u Močvari

20,00 

Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

Na zalihi

Kalandra + Lili Refrain u Močvari – Norveški progresivni rock folk bend Kalandra dolazi u zagrebačku Močvaru u petak 4. listopada 2024.

Kalandra svoju glazbu temelji na melankoličnom nordijskom folk gitarskom zvuku, a drevne melodije uplela je u sirovu i oštru glazbu.

Osnovani 2011. godine, proveli su više od desetljeća pomno kreirajući svoj zvuk i gradeći vlastiti studio, a istovremeno su na turnejama svirali s bendovima kao što su Leprous, Gåte, Seigmen, Wardruna i Eivør.

Kalandra u Zagreb dolazi u sklopu europske i UK turneje, pridružit će im se Lili Refrain.

Folk drone umjetnica već je nastupala s imenima kao što su Heilung and The Cult / Death Cult, a njena glazba je hipnotična i intenzivna.

Cijena ulaznice do 31.5. = 18 €
Cijena ulaznice od 1.6. do 3.10. = 20 €
Cijena ulaznice na dan koncerta = 23 €

Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)
Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Datum

4.10.2024. (petak)

Lokacija

IZDVOJENO