Martina Belković: Kajdanka – vježbanka za solfeggio za 3. razred osnovne glazbene škole

3,90 
29,38 kn

3,32 € / 25,01 kn (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Na zalihi

Opis

Kajdanka – vježbanka za solfeggio za 3. razred osnovne glazbene škole autorice Martine Belković jedinstven je priručnik te vrste na području Republike Hrvatske, ali i šire.
Svladavanje glazbenoteorijskih znanja jedan je od važnih elemenata u nastavi solfeggia već od prvoga razreda osnovne glazbene škole.
Do objave ovoga priručnika na tome se području prilikom rada s učenicima često trošilo dosta vremena na prepisivanje zadataka sa školske ploče. Uporabom Kajdanke-vježbanke nastavnici i učenici će, između ostalog, uštedjeti dragocjeno vrijeme i olakšati si rad, bez obzira radi li se o aktivnostima u školi ili domaćim uradcima učenika, čime se znatno poboljšava kvaliteta nastave i unaprjeđuje nastavni postupak.
Gradivo Kajdanke-vježbanke u potpunosti je u skladu s gradivom propisanim važećim Nastavnim planom i programom za osnovnu glazbenu školu. Podijeljeno je u osam poglavlja: 1. Notni sustav; 2. Ljestvice; 3. Intervali; 4. Trozvuci; 5. Četverozvuci; 6. Enharmonija; 7. Mjera i ritam; 8. Vježbanje cijeloga gradiva.
Zadaci su poredani sistematski i odlično su osmišljeni, a uvježbavanju pojedinih teorijskih elemenata prethode pitanja čija je svrha, osim ponavljanja, učenike potaknuti na bolju koncentraciju i razmišljanje o zadatku.
Završno, osmo poglavlje, predstavlja rekapitulaciju cijeloga gradiva i sastoji se od pet testova usklađenih s pisanim zadacima iz teorije glazbe kakvi se postavljaju na prijemnim ispitima za upis u srednjoškolsko glazbeno obrazovanje.
Veliku vrijednost Kajdanke-vježbanke  predstavlja i pravilna uporaba strukovnoga nazivlja pa smatram da bi se primjenom toga po svemu praktičnoga priručnika na najlakši i najbrži način moglo postići ujednačavanje uporabe strukovnoga nazivlja u glazbenim školama u Republici Hrvatskoj.

___________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO