Jurica Pađen: 30 pjesama (notni zapisi + CD)

10,90 

Na zalihi

“Svirao je i u Azri i u Parnom valjku, a nije Džoni Štulić. Snimao je s Jurom Stublićem, ali nikad nije bio član Filma. Poznat je rock-skladatelj, no pisao je pjesme i za Severinu i za Zlatne dukate. Oh da, i suosnivač je – festivala etnoglazbe u Neumu. Pjevao je u pet bendova, no na dva svoja solo albuma nije izustio ni riječ.

Pjesme su to iz njegova dva core benda – Aerodroma i Pađen banda, koji su mu (bili) platforma za kompletan raspon djelovanja – sviranja gitare, pjevanja, skladanja, aranžiranja i produkcije. U više od četiri desetljeća aktivnog djelovanja ta u dva benda, zapravo, pokazala potpunu uvjerljivost autorskog izričaja Jurice Pađena. Razlika između njih jest u tome što se Pađen band više bavio introspekcijama, pa otud i pitanje Što si u kavu stavila?, dok je Aerodrom u navalnom redu meo sve pred sobom imperativom Stavi pravu stvar na pravo mjesto!”- Bojan Mušćet, iz uvodnog teksta

Popis pjesama:
1. 24 sata
2. A do Splita pet
3. Badnja noć
4. Bistra voda
5. Digni me visoko
6. Divljakuša
7. Fratello
8. Ja te jednostavno volim
9. Kad misli mi vrludaju
10. Kraj tebe u tami
11. Laž
12. Metar vina
13. Mila moja
14. Mili moj anđele
15. Nabujale strasti
16. Neka bude
17. Nevolja
18. Obična ljubavna pjesma
19. Odma mi je zapela za oko
20. Otkazani let
21. Pozdrav s Bardo ravni
22. Sretna vremena
23. Stavi pravu stvar na pravo mjesto
24. Sunce mi se smije
25. Suzama
26. Široko ti bilo polje
27. Što si u kavu stavila
28. Tvoje lice
29. Vatra je na nebu
30. Vozi mademoiselle

U ediciji “Zabavne melodije” Hrvatskog društva skladatelja od 60-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća objavljene su desetine notnih zbirki sa stotinama skladbi, a nakon četvrt stoljeća mirovanja, HDS i Cantus d.o.o. ponovno su pokrenuli ovu ediciju.

Dosadašnja izdanja:
Đorđe Novković
Nikica Kalogjera
Arsen Dedić.

Đelo Jusić
Zrinko Tutić
Tonči Huljić
Rajko Dujmić.

Zdenko Runjić
Miroslav Škoro
Nenad Ninčević
Husein Hasanefendić Hus
Jasenko Houra
Neno Belan
Zlatan Stipišić Gibonni
Alka Vuica
Miroslav Rus

______________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj stranica

71

Uvez

Meki

Vrsta djela

Notni zapisi

Jezik

Hrvatski

Godina izdanja

2021.

ISBN

9790801349668

Izdavač

Cantus

Autor

Jurica Pađen

IZDVOJENO