Johnny Cash – Prison Poster majica

21,90 
165,01 kn

21,90 
165,01 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Johnny Cash majica s motivom Prison Poster, 100% reciklirani materijal (60% pamuk / 40% poliester), kratki rukavi, crne boje.

J. R. Cash (r. 26. veljače 1932.) bio je američki pjevač, tekstopisac, glazbenik i glumac.
Rođen u siromašnoj farmerskoj obitelji u Kingslandu, Arkansas, Cash se nakon četiri godine u zrakoplovstvu proslavio u rastućoj rockabilly sceni u Memphisu, Tennessee. Veliki dio njegove glazbe sadržavao je teme tuge, moralnih iskušenja i iskupljenja, posebno u kasnijim fazama njegove karijere. Bio je poznat po dubokom, staloženom bas-baritonskom glasu, prepoznatljivom zvuku svog pratećeg benda Tennessee Three, besplatnim zatvorskim koncertima, buntovničkom imidžu i po potpuno crnoj scenskoj garderobi zbog koje je dobio nadimak ‘čovjek u crnom’.
Tradicionalno bi započinjao koncerte jednostavnim predstavljanjem, “Zdravo, ja sam Johnny Cash”, nakon čega bi uslijedila “Folsom Prison Blues”, jedna od njegovih najpoznatijih pjesama, uz “I Walk the Line”, “Ring of Fire”, “Get Rhythm” i “Man in Black”. Snimio je i šaljive singlove poput “One Piece at a Time” i “A Boy Named Sue“, zatim duet “Jackson” sa svojom budućom suprugom June i ‘željezničke’ pjesme poput “Hey, Porter”, “Orange Blossom Special” i “Rock Island Line”. Krajem karijere obrađivao je pjesme suvremenih rock umjetnika tog doba – njegove najzapaženije obrade bile su “One” (U2), “Hurt” (Nine Inch Nails), “Rusty Cage” (Soundgarden) i “Personal Jesus” od Depeche Mode.
S prodajom od preko 90 milijuna ploča Cash je jedan od najprodavanijih glazbenih umjetnika svih vremena, a njegova glazba objedinila je country, rock and roll, rockabilly, blues, folk i gospel zvukove. Takva žanrovska raznovrsnost donijela mu je rijetku čast primanjem u pet različitih kuća slavnih: Nashville Songwriters Hall of Fame (1977.), Country Music Hall of Fame (1980.), Rock and Roll Hall of Fame (1992.), Gospel Music Hall of Fame (2010.) i Memphis Music Hall of Fame (2013.)
Johnny Cash umro je 12. rujna 2003., samo četiri mjeseca nakon smrti svoje supruge June Carter Cash.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO