Jazz Vibrations – Razgovori s jazz glazbenicima

6,50 
48,97 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

U novoj knjizi Davora Hrvoja otkrijte kako je Thelonious Monk dobio prezime Monk, saznajte iz prve ruke više o veličini legendarnog vibrafonista Garyja Burtona i provjerite zašto Sonny Rollins tvrdi da je jazz uzvišena umjetnička forma, ali i odraz prirode!
No to nije sve – Toshiko Akiyoshi, Monty Alexander, Terence Blanchard, Randy Brecker, Dee Dee Bridgewater, Regina Carter, Billy Cobham, Kurt Elling, Jim Hall, Roy Hargrove, Dave Holland, Lee Konitz, Wynton Marsalis, Nicholas Payton, Dianne Reeves, Sonny Rollins i Gonzalo Rubalcaba, još su su neki od šezdesetak  jazz glazbenika s kojima je autor Davor Hrvoj imao čast raditi intervjue i objaviti ih u knjizi “Jazz Vibrations”.
Knjiga je nastavak uspješnog izdanja objavljenog krajem prošle godine “Jazz Connections”. U knjizi su uz zanimljive razgovore objavljene i fotografije koje je Davor Hrvoj snimio na koncertima jazz glazbenika kojej je intervjuirao.
Autor knjige Davor Hrvoj poznati je novinar, poznavatelj glazbe i zaljubljenik u jazz glazbu, stoga njegovi intervjui obiluju zanimljivim informacijama i anegdotama.

IZDVOJENO