Jack Kerouac: Tristessa

9,50 
71,58 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

“…1955. godine, gdje se zaljubio u Indijanku Esperanzu Villanueva Tercerero, višegodišnju morfijsku ovisnicu koja se bavila i prostitucijom da bi si osigurala drogu. Esperanza je postala Tristesa, glavni lik u romanu, a Kerouac je u njezinoj životnoj patnji pronašao idealan predložak koji mu je poslužio da kroz opise bijednog življenja u predgrađima meksičkog megapolisa «potvrdi» učenje budizma prema kojem je život patnja”

Jack Kerouac bio je pisac.
Što znači, bavio se pisanjem.
Mnogi ljudi koji sebe zovu piscima, a imena im se pojavljuju na koricama knjiga, nisu pisci i ne znaju pisati, baš poput toreadora koji navaljuje na bika kojeg uopće nema pred njim. Jack Kerouac je znao kako se piše…
Također je vrlo brzo tipkao.
Čovjek jednostavno osjeća da je on pisao cijelo vrijeme, da je pisanje bila jedina stvar o kojoj je razmišljao.
On nikada nije želio raditi ništa drugo…
Pisci su na izvjestan način vrlo moćni.
Oni pišu scenarij za film o stvarnosti. Kerouac je otvorio milijune kafića i prodao milijune Levi’s traperica, što muških što ženskih. Woodstock je izrastao iz njegovih stranica…”
– (Iz predgovora Williama S. Burroughsa)

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.