Izgužvane misli

129,00 kn
17,12 €

Na zalihi

Opis

Izgužvane misli je autobiografska knjiga Branka Golubovića Goluba, pjevača grupe Goblini, u kojoj je opisao sve o bendu do trenutka raspada benda 2001. godine.

Bez dlake na tastaturi Golub piše o tome kako je mali punk bend iz provincije uspio napraviti ozbiljnu karijeru tijekom teških devedesetih godina. I uprkos tim ‘godinama raspleta’ i vremenima mržnje, Goblini su stekli su štovatelje na prostoru bivše Jugoslavije.

Mile Kekin je između ostalog u predgovoru knjige naveo: “U rukama držite punokrvnu biografiju pravog pravcatog benda. Ona jeste jedna u nizu, ali i posebna kao što je i Golub poseban lik – svjetski putnik, aktivist, frontman, pisac i opasan frajer. Čak i kad je obučen. Držite rokenrol biografiju kakvu ćete s užitkom pročitati, zabavnu, duhovitu i posve jedinstvenu – kao i Goblini.”

“U knjizi sam napisao i mnogo toga čime niko ne bi trebalo da se ponosi, pre svega, mislim na preterano konzumiranje alkohola i eksperimentisanje sa narkoticama. Nijednog trenutka ne pokušavam da propagiram te stvari, desile su mi se, i tu nema mesta za kajanje. Ludom srećom uspeo sam da ih prebrodim. Zato, pamet u glavu i pazite šta radite sa svojim životima!”, rekao je Golub za Novosti.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO