Kišni razdraganci (slikovnica za djecu+ CD) (tvrdi uvez)

13,14 
99,00 kn

Na zalihi

Opis

Dva vesela autora, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 snimili su dječji album imena Kišni razdraganci, a uz dječju glazbenu priču donose i vizualno ostvarenje glazbenih ideja – istoimenu slikovnicu koja je nastajala u istoj priči o Kišnim razdragancima, autorice Lane Letović Perčin.

Tekstualno i glazbeno, u glavi i u srcu Ivanka i Mrle otputovali su u obližnju sobu punu djece – u dječji zbor KAP iz Rijeke te tamo našli pomoć u ideji i izvedbi.

“Našli smo se u želji da nam svaki dan bude ‘HA HA HI HI DAN’, svaki drugi dan da bude ‘PIKNIK’ gdje nemamo ‘TAJNI’, a imamo punu košaru ‘NJAMA NJAM’ hrane, kiša nam ne smeta u ‘KAP-ima’, no treba nam sunce gdje u daljini vidimo kako nam u posjet stiže ‘ALISA’ te u ruci drži ‘BALON’. Naravno da moramo stalno biti zaljubljeni u sebe i u druge, a pjesmom ‘TEŠKA SLOVA’ završavamo pred spavanje veselom borbom u ‘JASTUČEVANJU’ te za kraj, evo ga, ‘ČIČA MIČA’ i za danas završava se ova vesela i lijepa priča”, poručuju Ivanka i Mrle.

Osim odličnog štiva za djecu, uz slikovnicu dolazi i CD-a na kojem se nalazi 10 pjesama, te 12 razdraganih naljepnica s likovima iz slikovnice.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO