Husker Du – Land Speed Record bijela majica

149,00 kn
19,78 €

SKU: 002870

149,00 kn
19,78 €

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Husker Du majica s motivom Land Speed Record, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

Husker Du bio je američki punk rock sastav osnovan u Saint Paulu, Minnesota, 1979. godine. Članovi su nastupili prvi put zajedno kada su Grant Hart, Bob Mould, Greg Norton i klavijaturist Charlie Pine počeli svirati u bendu Buddy and the Returnables. U to je vrijeme Mold bio brucoš na koledžu Macalester i često je posjećivao Cheapo Records, prodavaonicu ploča u Saint Paulu u kojoj je Hart bio prodavač. Hart i Norton su se prvotno upoznali dok su se prijavljivali za isti posao, koji je Norton na kraju i dobio. Hart i Mold zbližili su se zbog zajedničke ljubavi prema Ramonesima, a ubrzo nakon toga angažirali su Nortona i Pinea da osnuju bend. Počeli su svirati, svirajući uglavnom obrade pjesama, nešto klasičnog rocka i česte pjesme Ramonesa. Bez znanja Pinea, preostalim članovima benda nije se svidio zvuk benda s Pineovim klavijaturama i počeli su vježbati bez njega, napisavši nekoliko originala.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO