Hrvatska glazbena historiografija od početka 20. stoljeća do 1945. godine

19,91 
150,01 kn

Ovom se knjigom predstavljaju rezultati dosadašnjih istraživanja o hrvatskoj glazbenoj historiografiji prve polovine 20. stoljeća, koja su se provodila od 1996. do 2014. godine u okviru rada na znanstvenom projektu Hrvatska glazbena historiografija do 1945. godine.

Na zalihi

Opis

Ovom se knjigom predstavljaju rezultati dosadašnjih istraživanja o hrvatskoj glazbenoj historiografiji prve polovine 20. stoljeća, koja su se provodila od 1996. do 2014. godine u okviru rada na znanstvenom projektu Hrvatska glazbena historiografija do 1945. godine.

Tim se projektom prvi put sustavno istraživala povijest hrvatske glazbene historiografije od njezinih početaka u 19. stoljeću do 1945. godine. Uvidom u više od 2500 relevantnih članaka, studija, monografija, rukopisa te glazbenohistoriografskih sinteza iz prve polovine 20. stoljeća, a potom i njihovom analizom, pokazalo se da znatan broj svojom znanstvenom i/ili stručnom relevantnošću daleko nadmašuje prethodno razdoblje i označuje temelje na kojima će se razvijati i suvremena hrvatska glazbena historiografija.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 3 do 5 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO