Hladno pivo: Knjiga postanka + DVD (tvrdi uvez)

21,10 
158,98 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Hladno pivo je, nakon uspješnog albuma “Knjiga žalbe” te koncerta karijere na Jarunu sa približno 30.000 posjetitelja, odlučilo objaviti DVD pod nazivom “Knjiga postanka”!

Radi se o live zapisima pjesama s albuma “Knjiga žalbe” snimljenih na Jarunu 2008. i Domu sportova 2007. godine, te ostalih 17 odabranih pjesama na “[email protected]” iz bogatog repertoara snimljenih u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.
U svaku od live pjesama s albuma “Knjiga žalbe” uvodi nas duhoviti, kratki, crno-bijeli, improvizacijski, one take film u kojima glume članovi benda, a kojeg možete gledati kao cjelinu ili odvojeno (“Pivo i pljuge”).
Osim izvrsnih koncertnih snimaka koje po želji možete slušati stereo ili 5.1, na “Knjigu postanka” uvršten je dokumentarac “Peti dokument”, te svi spotovi sa “Knjige žalbe”: “Sreća”, “Nije sve tako sivo”, “Superman”, “Pitala si me”, “Biološki sat” i “Konobar” (feat. Los Caballeros).
Ovih tri i pol sata materijala zadvoljit će i razonoditi i najzahtjevnije fanove pa i one koji to nisu, a možete ga kupiti u limitiranoj i regularnoj verziji koja se razlikuje samo u pakiranju, no ne i u DVD sadržaju.
Limitirano izdanje DVD-a koja se nakon prodane prvotne naklade neće ponovo tiskati zapravo je tvrdo ukoričena knjiga od 350 stranica koja sadrži privatne i oficijelne fotke, zapise iz bilježnica, satelitske snimke, pregršt ostalih sitnica i notica, kao i vječno pitanje “Zašto?”.
Tko prvi, njegova -“Knjiga”.
Druge prilike neće biti!
Osim svega navedenog, DVD donosi još neka iznenađenja koja ćete otkriti sami tijekom višestrukog pregledavanja sadržajnog i odlično koncipiranog materijala.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO