Henry Rollins: Upadaj u kombi – Na putu s Black Flagom

2,50 
18,84 kn

1,30 € / 9,79 kn (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Dnevnik Henryja Rollinsa “Upadaj u kombi” o petogodišnjem životu na cesti s pionirima američkog hardcore punka, Black Flag, sigurno će iznenaditi sve one koji na glazbeni svijet gledaju kroz prizmu krilatice “sex, drugs & rock ‘n’ roll”. Naime, Rollinsovi dnevnički zapisi doimaju se poput kakvog izvješća s bojišnice.

Opis

Dnevnik Henryja Rollinsa “Upadaj u kombi”, o petogodišnjem životu na cesti s pionirima američkog hardcore punka, Black Flag, sigurno će iznenaditi sve one koji na glazbeni svijet gledaju kroz prizmu krilatice “sex, drugs & rock ‘n’ roll”. Naime, Rollinsovi dnevnički zapisi doimaju se poput kakvog izvješća s bojišnice.

Neprijatelji su različiti: dosada, zamorne cjelonoćne vožnje, nemogući uvjeti stanovanja, glad, nasilju skloni murjaci, a često i sama publika koja psovkama, niskim udarcima ili “tuševima” pljuvačkom i čašama punim urina nerijetko dovodi mladog Henryja “do ruba”.

Rollins o stanju na “bojišnici” izvještava iz smrdljivih tour kombija ili s vlažnih podova na kojima, često budan ili promrzao, dočekuje jutra.

Upravo opisima tih skučenih “punk rock rovova” daje nam do znanja u kojoj je mjeri prisiljen živjeti u vlastitoj glavi, jedinom slobodnom “prostoru” koji mu je na raspolaganju. A mentalni “prostor” s vremenom sve više kontaminiraju frustriranost, gađenje i mržnja prema životu, okolini, katkad i ostalim članovima benda.

____________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO