Harry Potter – Sve o domovima Hogwartsa

9,50 

+ 2 lista naljepnica!

Samo 2 komada na zalihi

Harry Potter – Sve o domovima Hogwartsa – Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw i Hufflepuff – to su četiri doma Hogwartsa.

Prije svečanosti razvrstavanja profesorica McGonagall kaže: “Dokle god ste ovdje, dom u Hogwartsu bit će vam kao obitelj.”

Otkrij sve što trebaš znati o domovima Hogwartsa u ovoj izvrsnoj knjizi aktivnosti s dva lista naljepnica!

Harry Potter – Sve o domovima Hogwartsa – Ova je priča o domovima Hogwartsa ispripovijedana jednostavnim jezikom i stilom, a opremljena je izvrsnim ilustracijama pa će se svidjeti svim obožavateljima Harryja Pottera i djeci koja tek uče čitati.

Ovo je savršen izbor za mlađe obožavatelje najpopularnijeg čarobnnjaka na svijetu koji tek ulaze u svijet Harryja Pottera, a također je i izvrstan kolekcionarski primjerak!

Ilustratorica: Violet Tobacco
S engleskoga preveo Marko Maras

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Vanessa Moody

ISBN

9789530627819

Izdavač

Školska knjiga d.d.

Godina izdanja

2023.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

112

Uvez

Meki

Vrsta djela

Interaktivna knjiga / Leksikon

IZDVOJENO