Harry Potter: Skriveni Hogwarts – Čarobna grebalica

79,00 kn
10,49 €

Kakva čarolija! Dar uz knjigu – drvena pisaljka

Na zalihi

Opis

Harry Potter: Skriveni Hogwarts – Čarobna grebalica – U čarobnjačkom svijetu nije sve onako kako se čini.Vještice i čarobnjaci znaju pripremiti napitak koji ih pretvara u nekoga drugoga.

Čini se da se kočije iz Hogwartsa same voze, no njih zapravo vuku tajanstvena nevidljiva stvorenja.
A naizgled običan cigleni zid zapravo je ulaz u ulicu prepunu čarobnih dućana.

Sada je na tebi red da otkriješ čarolije!
Okreni stranicu i slijedi upute pa crtaj, šaraj i otkrivaj šarene ukrase i znamenite prizore nadahnute filmovima o Harryju Potteru.

Harry Potter: Skriveni Hogwarts – Ova te interaktivna grebalica / slikovnica vodi u nezaboravnu pustolovinu s Harryjem Potterom i njegovom družbom.

Drvenom pisaljkom
zagrebi po stranici i ulovi zlatnu zvrčku, pronađi tko se krije ispod plašta nevidljivosti i otkrij blistava patronusa!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO