Harry Potter – Harry Bendyfigs figura

11,90 

Autentična i savitljiva figura iz popularne serije igračaka Bendyfigs!

Na zalihi

Originalna i autentična Harry Potter – Harry savitljiva figura iz popularne serije igračaka Bendyfigs! Igračka je visoka približno 19cm, a uz nju također dolazi postolje i dodatak magični štapić.

This authentic, intricate bendable figure of Harry Potter includes a stand for proud display and is approx 7.5″ in height. Comes with a magic wand.

PLAY & DISPLAY!
Bendyfigs  are fun for kids and a detailed collectible for fans of all ages — they’re Toyllectible!

Harry Potter je serija od sedam fantastičnih romana koje je napisala britanska autorica J. K. Rowling. U romanima je zabilježen život mladog čarobnjaka Harryja Pottera i njegovih prijatelja Hermione Granger i Rona Weasleyja, koji su svi studenti Hogwartsove škole vještičarenja i čarobnjaštva.
Sedam nastavaka knjige prodano je u više od 500 milijuna primjeraka širom svijeta, što ih čini najprodavanijom serijom knjiga u povijesti, a prevedene su na osamdeset jezika. Popularnost knjiga rezultirala je snimanjem osam filmova koji prate svaki nastavak (posljednji nastavak knjige snimljen je kao film od dva dijela) i velikom ponudom proizvoda za obožavatelje što Harry Potter brand čine vrijednim preko 25 milijardi američkih dolara.

________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Veličina

IZDVOJENO