Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 63 rezultata
Kategorije

Hard Time – Kiss My Sweet Little A$$ ženska majica (bez rukava)

79,00 Kn

Očisti

79,00 Kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Hard Time ženska majica s motivom Kiss My Sweet Little A$$, 100% pamuk, bez rukava, crne boje.

Hard Time je hard rock sastav iz Zagreba čiji korijeni počinju još 1984. godine u naselju Travno. Prve skladbe pisali su na hrvatskom i engleskom jeziku, ali zbog rata i vrlo slabe rock scene u Hrvatskoj odlučuju ih izvoditi samo na engleskom. Hard Time se početkom devedesetih uspio nametnuti kao hrvatska verzija američkih hard rock ili soft metal sastava.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 3 do 5 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 26 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO