Green Day – 21st Century dječja majica

16,90 

16,90 

Veličina
This option is required
0-6 mjeseci 1 godina 2 godine 3 godine 4 godine 5 godina 5-6 godina 6 mjeseci 7-8 godina 9-10 godina
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna Green Day dječja majica s motivom 21st Century, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Green Day američki je rock sastav koji su 1987. godine osnovali Billie Joe Armstrong (glavni vokal/gitara) i Mike Dirnt (bas/prateći vokal), a tijekom većeg dijela karijere bili su trio s bubnjarom Tréom Coolom. Turnejski gitarist Jason White postao je punopravni član 2012. godine, ali se 2016. vratio svojoj prvobitnoj ulozi.
Nakon albuma “39/Smooth” (1990.) i “Kerplunk” (1991.) izdanih za neovisnog izdavača Lookout! Records, bend potpisuje za Reprise Records pod kojim 1994. izdaju “Dookie” koji im, ponajviše zahvaljujući MTV hitovima “Longview”, “Basket Case” i “When I Come Around”, donosi proboj na svjetsko tržište i koji će kasnije postati njihov najprodavaniji album.
Iako albumi “Insomniac” (1995.), “Nimrod” (1997.) i “Warning” (2000.) nisu ponovili uspjeh albuma “Dookie”, ipak su postigli dobru prodaju, dok je sedmi album – rock opera nazvana “American Idiot” (2004.) – stekla popularnost kod mlađe generacije, prodavši šest milijuna primjeraka u SAD-u. Trinaesti studijski album benda “Father of All Motherfuckers” objavljen je 7. veljače 2020. godine.
Green Day prodao je više od 75 milijuna nosača zvuka širom svijeta, što ih čini jednim od najprodavanijih glazbenih umjetnika svih vremena. Osvojili su pet nagrada Grammy, a 2015. su primljeni u Rock and Roll Hall of Fame.

______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine. Alkohol ne šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO