Gorillaz – Plastic Beach šalica

6,50 

4,50 € (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Na zalihi

Originalna  Gorillaz keramička šalica kapaciteta 320 ml.

Gorillaz je britanski virtualni bend koji su 1998. godine stvorili glazbenik Damon Albarn i umjetnik Jamie Hewlett. Bend se prvenstveno sastoji od četiri animirana člana: Stuart “2-D” Pot, Murdoc Niccals, Noodle i Russel Hobbs.  U stvarnosti, Albarn je jedini stalni član benda koji surađuje sa širokim spektrom istaknutih umjetnika. Remi Kabaka Jr. koji je nekoliko godina davao glas liku Russela Hobbsa postao je producent benda 2016. te je uz Albarna i Hewletta naveden kao službeni član u dokumentarnom filmu “Gorillaz: Reject False Icons” iz 2019. godine
S grupom Gorillaz, Albarn se glazbeno odvojio od prepoznatljivog Brit-popa svog benda Blur te počeo istraživati razne glazbene stilove, uključujući hip hop, elektroničku i svjetsku glazbu, kroz “ekscentrično postmoderni” pristup.
Debitantski album “Gorillaz” iz 2001. godine, na kojem se pojavljuju dub i latinski utjecaji, odlično je prodavan u Velikoj Britaniji i Europi, ponajviše zahvaljujući glavnom singlu “Clint Eastwood”. Slijedili su “Demon Days” (2005.) sa uspješnim singlom “Feel Good Inc”, “Plastic Beach” izdan 2010. godine, koji je sadržavao ekološke teme i electropop pristup, uz prošireni popis istaknutih umjetnika i “The Fall” iz iste godine koji je snimljen je na putu tijekom turneje Escape to Plastic Beach. Peti album “Humanz” objavljen je nakon sedmogodišnje stanke 28. travnja 2017., a šesti album “The Now Now” iz 2018., predstavio je ogoljenu produkciju i veći glazbeni fokus na Albarnu.
Najnoviji projekt benda je “Song Machine” – glazbena web serija s epizodama koje se sastoje od samostalnih singlova i pratećih glazbenih video spotova koji sadrže različite goste u svakoj od epizoda – i rezultirao je njihovim sedmim albumom “Song Machine, Season One: Strange Timez” (2020).
Gorillaz se na nastupima uživo predstavljao na različite načine, od skrivanja benda od pogleda publike u prvim godinama projekta, preko prikazivanja holografskih članova animiranog benda na pozornici putem računalne grafike, do tradicionalnih nastupa s potpuno vidljivom postavom.
Prodali su više od 20 milijuna ploča širom svijeta, a Guinness World Records navodi ih kao “najuspješniji virtualni bend na svijetu”.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

Keramika

Volumen

0,3 l

IZDVOJENO