Gorillaz Almanac 2020 (tvrdi uvez)

32,90 

I ain’t happy, I’m feeling glad
I got sunshine in a bag
I’m useless but not for long
The future is coming on…

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Inspired by the great British tradition of the hardback annual, the Gorillaz Almanac is a full colour, one-of-a-kind, fun-packed, 200 page, sideways homage to two glorious decades of Gorillaz.

Jammed with exclusive new artwork, including the first ever strip to star 2D and Murdoc Niccals; puzzles, games and more; plus a raft of special guest appearances from Gorillaz collaborators past and present, the Gorillaz Almanac is a compendium of delights which finally puts the most real band around on the printed page.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Gorillaz

ISBN

9781940878423

Izdavač

Z2 Comics

Godina izdanja

2020.

Jezik

Engleski

Broj stranica

205

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Monografija

IZDVOJENO