Gojira u Domu sportova (Novi DATUM)

230,00 Kn

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!
Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

Na zalihi

Opis

Koncert grupe Gojira, koji se trebao održati 31. siječnja u zagrebačkom Domu sportova, ima novi datum – subota 30. srpnja 2022.!

Kupljene ulaznice vrijede za novi datum koncerta i nije i potrebno mijenjati. Svi kojima novi datum ne odgovara mogu do 28.2. ostvariti povrat novca na mjestu gdje su i kupljene!

U prodaju su ponovno puštene preostale ulaznice po cijeni od 230 kuna!

Plaćanje ulaznica pouzećem nije moguće.
Ulaznice šaljemo preporučeno po primitku uplate.

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!
Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!
U slučaju odgode ili otkazivanja događaja NE ŠALJEMO obavijesti kupcima – potrebno je pratiti službena glasila organizatora i izvođača za točne informacije.
Povrat novca se vrši isključivo na mjestu gdje su ulaznice kupljene – ako su kupljene putem webshopa, potrebno se javiti na e-mail adresu [email protected]

_____________________________

Novi datum koncerta bit će objavljen uskoro. Povrati novca za one kojima taj termin neće odgovarati krenut će nakon što bude poznat novi datum.

Svega par mjeseci bilo je potrebno Gojiri da rasproda koncert u Tvornici kulture zakazan za 31. siječnja 2022., te je koncert četiri mjeseca uoči održavanja preseljen u prostor dvostruko većeg kapaciteta, u malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova.

Kao predgrupe na koncertu će im se pridružiti Alien Weaponry, metalci s Novog Zelanda, kao i engleski heavy metal Employed To Serve.

Cijena ulaznice ostaje ista 230 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 260 kuna.

____________

Na krilima novog albuma Fortitude objavljenog ovog proljeća, i s još sedam studijskih albuma iza sebe, Gojira kreće na veliku svjetsku turneju koja će ih kroz 2022. odvesti na glavne pozornice najvećih svjetskih festivala,ali i do zagrebačke Tvornice kulture u ponedjeljak 31. siječnja 2022.

Bend koji je izašao iz anonimnosti do globalne prepoznatljivosti, kombinira elemente death, math, progresivnih i post-metal žanrova s temama o filozofiji i okolišu u tekstovima.

Early bird cijena ulaznice do 31.7. iznosi = 200 kn
Redovna cijena ulaznice od 1.8. iznosi = 230 kn
Cijena na dan = 260 kn

 

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO