Glazbena Literatura za Solfeggio

13,90 

13,27 € (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Zapisi su preuzeti iz mjerodavnih notnih izdanja, u izvornim su tonalitetima, ključevima i registrima tonskoga sustava, a s uključenim svim ukrasima i oznakama u notnome tekstu, što čini velik iskorak u mnoštvu literature toga tipa.

Na zalihi

Glazbena literatura za solfeggio – Priručnik sadrži 425 primjera iz umjetničke glazbene literature, koji nisu raspoređeni po razredima srednje glazbene škole, već su prema problematici i potrebama nastave solfeggia svrstani u šest većih poglavlja: Dijatonika, Alteracije, Mutacije, Modulacije, Stari ključevi i Ritam.

U naslovu svakoga primjera navedeni su ime skladatelja i naziv djela u prijevodu i na izvornome jeziku, kao i sve potrebne oznake, čime je nastavniku ili učeniku omogućeno jednostavno pronalaženje djela u cjelini te njegova zvučnog zapisa.

U priručniku Glazbena literatura za solfeggio notni tekst raspoređen je racionalno, ugodan je za čitanje i u potpunosti poštuje pravila glazbenoga pravopisa.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Martina Belković/ Mirjana Futač Homen

ISBN

9790801339041

Izdavač

Hrvatsko društvo glazbenih teoretičara

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

158

Godina izdanja

2017.

Uvez

Meki

IZDVOJENO