Glazba 16. i 17. stoljeća u Dalmaciji – Osam studija

9,95 
74,97 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

U ovoj knjizi prikupljeno je osam studija istaknutog hrvatskog muzikologa svjetskog glasa dr. Drage Plamenca posvećenih glazbi u Dalmaciji u 16. i 17. stoljeću.
Ove su studije znatno utjecale na formiranje suvremene hrvatske muzikologije, a zbog toga što su uglavnom objavljivane na hrvatskom jeziku, bile su slabo poznate međunarodnoj muzikološkoj javnosti.
Ipak, riječ je o nemalom korpusu studija koje nipošto ne zaostaju za drugim Plamenčevim znanstvenim radovima i glazbenopovijesnim ekspertizama europskih kasnosrednjovjekovnih i renesansnih izvora.
Ponovno publiciranje izabranih studija o glazbi u Dalmaciji nije stoga puki hommage velikom muzikologu: tekstovi su to čiju aktualnost i metodološku originalnost bez teškoća možemo odčitavati i danas.
Uz studije su pridodane bilješke, pogovorna studija i bibliografija Plamenčevih muzikoloških radova.

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.