Goran Kovačević-Gorn: Gitara – ništa lakše, početnica za gitaru + edukativne karte

19,90 
149,94 kn

Knjiga Gitara – ništa lakše namijenjena je apsolutnim početnicima, bez obzira na njihovu dob. U knjizi ćete pronaći sve što vam je potrebno da započnete uspješno sviranje gitare.

Uz knjigu dolaze i dva seta edukativnih karata: jedan set karata je za igru, a drugi set karata je za učenje.

Na zalihi

Opis

Knjiga Gitara – ništa lakše namijenjena je apsolutnim početnicima, bez obzira na njihovu dob. U knjizi ćete pronaći sve što vam je potrebno da započnete uspješno sviranje gitare. Svaki hvat ili akord za gitaru popraćeni su fotografijom i grafičkim prikazom, a svaka ljestvica prikazana je na dva načina – notalno i tablaturno. Knjiga traži vašu suradnju: u njoj ima testova koje treba riješiti i križaljki koje treba ispuniti točnim odgovorima. Knjiga je podijeljena u 9 poglavlja ili cjelina, a u njoj se nalazi i pjesmarica s tradicionalnim hrvatskim pjesmama. Uz knjigu dolaze i dva seta edukativnih karata: jedan set karata je za igru, a drugi set karata je za učenje.

Najlakši način za učenje glazbene teorije. Roditelj ili osoba koja ispituje i provjerava znanje učenika ne treba imati nikakvo znanje iz glazbene teorije.

Sva pitanja koja se nalaze u testovima u knjizi nalaze se i na kartama (m)UČILICE. Ispod pitanja se nalaze i odgovori kao i broj stranice u knjizi na kojoj se nalazi odgovor.

Tko u Zadru ne zna za Gorana Kovačevića, bivšeg člana grupe “Zločesti reaktor”, koji punih 17 godina djecu besplatno uči sviranju gitare? I to ih podučava u svom domu, gdje su njegova supruga Kristina i on pregradili i “prepolovili” svoj dnevni boravak kako bi Goran imao prostor za rad s djecom.

Kako bi ih lakše naučio, Goran je najprije napravio karte za igru s ucrtanim notama i akordima, a onda je napisao priručnik “Gitara – ništa lakše, početnica za gitaru.” Printao je taj priručnik svojim malim učenicima, skromno govoreći da je sve napisano “u suradnji s djecom”, a onda je tako neobična i “vesela” knjiga za učenje sviranja gitare ipak ugledala svjetlo dana: tiskana je u izdanju Studija Moderna, a dodatak knjizi je špil već dobro poznatih karata iz kojih se na zabavan način uče note.

Prema nadimku Gorana Kovačevića, karte se zovu “Gornove karte”. Sve skupa u četvrtak je zadarskoj Gradskoj loži predstavljeno javnosti, gdje je 40-ak djece, od kojih su neki tek krenuli u školu, zasviralo na gitarama onako kako ih je Gorn naučio. Pobrali su veliki aplauz, a Goran Kovačević, koji se sa tek nekoliko riječi obratio prisutnima, je kazao da će sav prihod od prodaje njegove knjige “Gitara – ništa lakše” ići Udruzi “Cukrići” koja okuplja djecu oboljelu od dijabetesa i njiohove roditelje.

_____________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO