Gibonni biografija – Tajna vještina

10,49 
79,04 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Gibonni, jedan od najvećih, ako ne i najveći autor novijeg datuma u hrvatskoj diskografiji, dobio je bogatu biografiju koja je napisana perom rock kritičara Zlatka Galla.
O uspjesima Gibonnija govore njegove pjesme i hitovi koji se vrte već godinama po eteru, a neki zanimljivi događaji i anegdote, dosad nepoznati široj javnosti, opisano je kroz lako i čitljivo štivo koje vas natjera da u komadu pročitate cijelu knjigu makar ima 200-tinjak stranica malog formata.
Biografija je podijeljena na dvanaest poglavlja u kojem svaki od njih donosi dijelić Gibonnijevog života, pa tako u uvodnom upoznajemo cijelu obitelj Zlatana Stipišića (posebno neprikosnoveni autoritet u vidu oca Ljube te simpatičnu baku Zlatu), njegovo djetinjstvo, dok su u drugom odlomku opisane njegove adolescentske godine s nizom bendova koji su se, u principu, raspadali na pozornici, pa slijedi dio karijere u Osmom putniku, te “njemačka karijera” u bendu “V2”, da bi zatim svaki album bio zasebno obrađen.
Bilo kako bilo, Gibonni je dobio zadovoljavajuću biografiju (plus dodatni poklon DVD s tri koncertne snimke) u kojoj su opisani svi najvažniji detalji njegove karijere.
Bilo je tu uspona i padova, raskoši i bijede, sreće i tuge, a sve je zapisano u vrlo dobroj knjigi “Tajna vještina” Zlatka Galla.

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO