House of Marley – Get Together Duo Signature zvučnici

205,59 
1.549,02 kn

Jamstvo na proizvod je 2 godine uz predočenje računa.

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Get Together Duo Signature zvučnici (House of Marley) – zvučnici u stilu police za knjige s Bluetooth vezom. Get Together Duo izrađen je od bambusa i REWIND™ tkanine, koja obuhvaća prepoznatljiv stil s materijalima koji utječu na otisak koji ostavljamo na Majci Zemlji.
Get Together Duo je uistinu bežični i automatski se sinkronizira čim ga uključite. Get Together Duo Signature zvučnici stvaraju fantastičan stereo zvuk i ispunjavaju vaš prostor savršenim melodijama. Možete ih koristiti i kao pojedinačne zvučnike tako da možete imati različite pjesme u svim sobama ili uzeti jednu u pokretu, a drugu ostaviti kod kuće.
Ovaj savršeni par zvučnika donosi najbolje od oba svijeta u vaš dom. Jedan zvučnik je stalni priključni zvučnik za dom (s ugrađenim RCA i Aux ulazima), a drugi je punjač za korištenje u pokretu. Bežični zvučnik i zvučnik za punjenje omogućuje 20 sati reprodukcije za jednostavno slušanje gdje god da idete.
Set dva zvučnika Get Together Duo možete spojiti na naš bežični gramofon Stir It Up za savršeno postavljanje kućnog zvuka.
Desni zvučnik – 20 sati trajanja baterije. To omogućuje prijenos zvuka koji možete nositi po kući ili ponijeti sa sobom u vrt ili u pokretu.
Lijevi zvučnik – Napaja se iz mreže
Lako i jednostavno povežite uređaje s omogućenim Bluetooth®-om, moći ćete reproducirati svoje melodije kad god i gdje god ih trebate. Dva zvučnika punog raspona (svaki ima ocjenu basa od 2 * 15 W) pružaju snažan izlaz koji će ispuniti svaki prostor, dok visokotonci od 2 * 5 W osiguravaju da su svi detalji jasni i oštri.
Praktično USB-C punjenje – Ova tehnologija vam omogućuje korištenje bilo kojeg USB-C punjača ili dodatne opreme u tandemu s vašim Get Together zvučnicima.

Osnovne značajke proizvoda:
– Bluetooth® 5.0 z / + BLE
– Jedan zvučnik napajanje iz mreže
– Jedan zvučnik punjač baterije
– USB-C povezivanje
– REWIND™ tkanina + bambus
– RCA ulaz
– AUX ulaz

House of Marley is built on the principles of superior quality, sustainability and a commitment to charitable causes. We are driven to enhance lives through great product experiences as well as using proceeds from product sales to support global reforestation through Project Marley.
Our Project Marley Global Giving initiative was created in honor of the legendary Bob Marley and his respect for the earth and people. In addition to creating audio products that are better for the earth, we are also devoted to supporting global reforestation via One Tree Planted, and ocean conservation via the Surfrider Foundation.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO