George Harrison – Live Portrait siva majica

149,00 Kn

SKU: 002196

Očisti

149,00 Kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna George Harrison majica s motivom Live Portrait , 100% pamuk, kratki rukavi, sive boje.

George Harrison bio je engleski glazbenik, kantautor i glazbeni i filmski producent koji je međunarodnu slavu stekao kao glavni gitarist Beatlesa. Ponekad nazivan “tihi Beatle”, Harrison je prihvatio indijsku kulturu i pomogao proširiti opseg popularne glazbe kroz ugradnju indijske instrumentacije i hinduističke duhovnosti u rad Beatlesa.
Iako su većinu pjesama benda napisali John Lennon i Paul McCartney, većina albuma Beatlesa od 1965. nadalje sadržavala je najmanje dvije Harrisonove skladbe.
Njegove najpoznatije pjesme od vremena Beatlesa su “Taxman”, “Within You Without You”, “While My Guitar Gently Weeps”, “Here Comes the Sun” i “Something”.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO